Written by 10:33 am Blogăreală Views: 30

Jocurile video versus jocurile de pe internet

Sunt cativa pe lumea aceasta care se joaca pentru bani. Sunt acei testari care au ca meserie joaca pentru a depista eventualele erori a unui joc. Joc care inca nu a fost lansat. Sunt un fel de inspectori a celor care au creat jocul si acestia atrag atentia asupra a ceea ce e in neregula.

In rest, toti ceilalti se joaca de placere. Sau din depedenta ce au provocat-o astfel de jocuri video. Sunt cei care sunt pasionati de FIFA sau PES si doar atat. Insa exista si ceilalti, majoritatea, care prefera celebrele shootere, jocuri in care pincipalele mize sunt sa ucizi adversarul si sa ajungi la o anumita destinatie, sa castigi lupta.

Aceste jocuri provoaca depedenta. Nu mai este niciun dubiu, desi multi din cei care le pratica spun ca nu sunt decat niste jocuri ce ofera relaxare dupa o zi grea la facultate sau serviciu, dar sa te joci pana la 3 dimineata ca la 6 sa te trezesti numai placere nu mai inseamna.

De aceea, multi recomanda relaxarea tot prin jocuri pe calculator, dar prin jocuri de pe internet. Desi au o complexitate redusa, desi sunt create mai mult pentru copii, acestea relaxeaza cu adevarat. Nu ai un scop care se indinte pe 3-4 ore pentru a fi atins, ci doar pe cateva minute, minute pline de relaxare.

Visited 30 times, 1 visit(s) today

Last modified: iulie 25, 2023

Close