Written by 6:01 am Fashion Views: 1

Catalogarea persoanelor in functie de modul in care se imbraca

Catalogarea persoanelor in functie de modul in care se imbraca

Exista multe persoane care ii catalogheaza pe cei din jur dupa modul in care se imbraca, acest lucru fiind unul total gresit si lipsit de moralitate. Daca esti imbracat mai modest si nu din diverse magazine cu nume mare esti considerat o persoana saraca si nu ai sanse sa te integrezi intr-un grup in care toti beneficiaza de articole vestimentare din ultimele colectii ale marilor firme.

Iti poti da seama de preocuparile unei persoane din modul in care aceasta alege sa se imbrace. De exemplu, daca o persoana se imbraca foarte des in trening si haine sport, este foarte probabil faptul ca aceasta sa practice un sport sau sa fie fan al vreunui sport.

Daca o persoana este imbracata elengant, la costum in majoritatea timpului se poate ca aceasta sa profeseze intr-un domeniu in care aceasta tinuta este necesara, o meserie de birou cum ar fi cea de avocat sau consultant pentru obtinerea fondurilor pentru proiecte europene.

Persoanele care se imbraca mai extravagant, mai tipator, sunt priviti intr-un mod sceptic de unele persoane din jur, persoane care nu sunt deschise in fata noului si care sunt predispuse sa eticheteze gresit tot timpul. Putem sa ne dam seama despre o persoana daca este om al strazii imediat ce il vedem, deoarece acestia mereu vor fi imbracati saracacios, cu haine vechi si murdare.

Modul in care oamenii se imbraca a devenit o preocupare pentru toata lumea, toti gandindu-se cum sa se imbrace mai bine pentru a-si exprima personalitatea fara a scoate vreun cuvant.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Last modified: iulie 25, 2023

Close