Written by 11:39 pm Imobiliare Views: 4

Cand este momentul sa te muti intr-un apartament nou?

O noua locuinta este visul multor persoane, dorinta preponderent recunoscuta in randul tinerilor. Cei cu aspiratie si dorinte marete viseaza la un loc pe care sa il simta intru totul ca fiind al lor. Este foarte satisfacator sa te regasesti in apartamentul in care locuiesti, sa il numesti cu drag „acasa”.

Totusi, visurile sunt spulberate in unele cazuri de lipsa fondurilor suficiente pentru a face o astfel de achizitie. Pentru aceste situatii si, totodata, pentru a le da sansa tuturor de a-si duce viata la cel mai inalt standard de trai, s-au demarat programe speciale de creditare si achizitii in rate.

Momentul ideal pentru un nou apartament este cel in care simti acest lucru. Nu merita amanare si nici asteptare pentru ca la un moment dat, tensiunile si insatisfactiile privind modul de viata te pot afecta fara ca macar sa iti dai seama de cauza.

5 semne ca este momentul sa te muti intr-un apartament nou

Exista cateva semne pe care trebuie sa le iei in serios atunci cand vorbim despre o noua locuinta. Cu cat traiesti mai multe dintre acestea, cu atat trebuie sa grabesti decizia si sa cauti apartamentul ideal pentru tine si familia ta:

  • Copiii

O familie formata din doua persoane se poate multumi mult mai usor cu un apartament vechi si mai putin spatios decat una ce are si copii. Aparitia copiilor este primul semn ca este cazul sa faci o schimbare majora in viata ta si sa aleg o noua locuinta unde ii poti oferi celui mic toate cele necesare.

De asemenea, sa nu uitam de faptul ca acesta va creste si la un moment dat va simti nevoia de a avea camera lui. Daca vorbim de doi sau mai mult de doi copii, deja trebuie sa incepeti sa vizitati apartamente noi.

  • Spatiul

Spatiul mult prea mic din vechiul apartament poate reprezenta o problema si pentru o familie fara copii. Depozitarea lucrurilor va fi din ce in ce mai anevoioasa si ambii parteneri vor avea frustrari atunci cand nu isi mai pot achizitiona noi produse.

Un apartament care este compartimentat inteligent poate deveni mai spatios decat unul care are o dimensiune mare, dar care nu este amenajat asa cum trebuie. Constructorii de apartamente noi au in vedere acest aspect si isi propun ca fiecare incapere din apartament sa ofere suficient spatiu de depozitare, dar si cat mai mult spatiu de tranzit.

  • Compartimentarea

Apartamentele noi vin la pachet cu o compartimentare a camerelor exceptionala. La polul total opus cu vechile modele de apartamente, cele noi impresioneaza prin modul util in care au fost realizate. Fara nicio indoiala sunt idealul oricarei persoane. Atunci cand simtiti ca nu va mai multumesc formatul camerelor, este cazul sa va orientati catre un model mai actul de apartament.

  • Intimitatea

Spatiile mai mari si modul in care sunt compartimentate, ofera o mai mare intimitate. Atat partenerii, cat si copiii au nevoie de spatiul lor propriu, sa simta ca pot avea parte de momentele lor. Fiecare persoana are tabieturile sale si isi doreste sa nu se simta urmarit la orice pas sau sa nu ii fie incalcata aceasta intimitate.  Ai simtit vreodata nevoia sa fii singur, sa citesti o carte, insa inghesuiala apartamentului parca se impotrivea? Acesta este un alt semn ca este momentul de o schimbare majora.

  • Confortul

Orice persoana apira la o viata cat mai aproape de perfect si isi doreste sa ia intotdeauna cat de mult se poate din fiecare alegere. Uneori este nevoie de compromisuri, dar nu atunci cand vorbim despre confort.

Un apartament nou inseamna un nivel mult mai crescut de confort. De asemenea, modul de constructie al noilor apartamente vor scadea semnificativ si utilitatile. Daca v-ati simtit cel putin o data rau cand a venit factura de la gaz, este clar ca nu sunteti in locuinta care trebuie.

Apartamentele noi – loc de armonie si buna-stare

Un apartament nou este un ideal, dar si o necesitate. Toata munca pe care o depui zilnic trebuie sa se concretizeze in ceva palpabil, ceva fata de care sa simti ca merita intreaga osteneala. Desi poate te simti departe din punct de vedere financiar fata de o astfel de reusita, ia in calcul celelalte variante cu care dezvoltatorii sau bancile vin in sprijinul tau.

Intr-o noua locuinta, armonia si buna-starea vor si sentimentele ce vor dainui. Atat tu, cat si familia ta va veti simti mult mai relaxati si mai fericiti. Va puteti imbunatati relatiile inter-familiale pentru ca acesta poate fi considerat un succes comun.

Visited 4 times, 1 visit(s) today

Last modified: iulie 25, 2023

Close